QuickTap

Samopostrežni sistemi za točenje piva

Za naročnika smo razvili elektronsko in programsko opremo za samopostrežni sistem za točenje piva na osmih pipah. Sistem omogoča samopostrežno točenje piva z brezkontaktnimi karticami. Brezkontaktne kartice v samopostrežnem sistemu uporabljajo zaposleni in gostje. Z brezkontaktnimi karticami si vsak lahko natoči svoj vrček piva sam. Za goste lokala so na voljo degustacijske kartice, pivski paketi za pokušanje različnih vrst piva in drugo.

"PIPE" programska oprema za samopostrežne sisteme za točenje piva

Aplikacija "PIPEmcu" je kontrolna enota za delovanje samopostrežnega sistema za točenje piva. Koordinira delovanje pip ter čitalnikov brezkontaktnih kartic. Uporabnik lahko na zaslonu spremlja vse potrebne informacije o delovanju sistema, na voljo so tudi funkcije za spreminjanje nastavitev ter servisne funkcije.

Aplikacija "PIPEcpc" je namenjena kodiranju in preverjanju brezkontaktnih kartic ter spremljanju podatkov o količinah natočenega piva po različnih parametrih (po vstah karte, uporabnikih..).

Več informacij
Sistem za hitro točenje piva QuickTap

Naše podjetje je sodelovalo pri razvoju mobilnega točilnega sistema za hitro točenje piva na področju elektronske in programske opreme.
Točilni sistem je namenjen za hitro točenje velikih količin piva.
Med komponentami je tudi tipkovnica z grafičnim prikazovalnikom na dotik, ki sprotno prikazuje potrebne podatke ter omogoča enostavno spreminjanje parametrov naprave. 

Krmilno elektroniko upravlja aplikacija na mini-računalniku, ki ga poganja Linux OS. Aplikacija upravlja komunikacijo s tipkovnicama, pomike točilnih trnov in ostalo strojno opremo. Na računalniku je nameščen spletni strežnik, ki omogoča povezovanje v LAN in daljinski dostop do naprave ter nastavljanje parametrov in spremljanje delovanja na računalniku.

Galerija